Vinn: Satc-skolådan

Klicka in hos Linda Blom för att vinna Sex and the City, skolådan! :)


31 augusti 2010

Goddagens bloggen. Idag var jag först jätteglad och förväntans full. Sedan ändrades allt efter ett telefon samtal. Några stycken ska till Danmark imorgon över dagen och då tänkte jag att jag hänger på. Vi bokade och tjöta en massa om det. Väl hemma säger mamma att de har åldersgräns och jag ringer till dem.
Jag: Hej, jag undrar om personer under 18 kan åka till Danmark över dagen tillsammans med personer över 18 år?

Damen: Är det med förälder eller målsman?
J: Nej, med ett par kompisar.
D: Då funkar det tyvärr inte.
J: Inte ens om målsmannen följer med och intygar vid inchekning?
D: Nej, tyvärr. Vi kan inte göra så av säkerhetsskäl. Jag är ledsen.

JAG ÄR GRYMT SUR, så mycket kommer ni inte höra av mig idag. Får lugna ner mig lite och sedan får vi se. Ska nog till affären och köpa lakriskulor, MUMS! Vi hörs kanske senare med en dagens. PUSS!

Gammal bild!

Jofama-tävling!

Jofama har en tävling på deras hemsida där de lottar ut en Kenza 4 jacka till en lycklig vinnare. Kika in på deras blogg och läs vidare! ;)

pic.

Dagens outfit



Skjorta - VILA, Jeansleggings - GinaTricot, Väska - SecondHand, Boots - Scorett, Armband - Present

NU - MAT! :D

30 augusti 2010

Hallo bloggen. Nu har jag kommit hem från skola och shopping. Har inte köpt så mycket, men lite grann. Det kommer upp senare idag eller imorgon. Nu ska jag fota dagens och sedan äta. Vi hörs med en dagens alldeles strax :)

Vad är lycka?

Vad är lycka? Är lycka pengar eller prylar? Är lycka familj och vänner? Är lycka kärlek eller hat? Vi ser alla lycka på olika sätt.

För mig är lycka då min familj och mina vänner mår bra. När jag känner mig älskad eller att jag har strävat efter något och uppnår mitt mål. Det är lycka för mig. Känna min pojkväns kyssar i nacken och tanken "han är min" flyger förbi. Jag är lycklig, just nu är jag lycklig. Ibland mår jag dålig, men det är tillåtet att må dåligt. Jag vill bara försvinna under täcket, somna om och vakna upp en ny dag. Orken finns inte där som den gjorde i går. Då tänker jag på det som gör mig lycklig. Det får mig på bättre humör, men inte upp till toppen. Det får mig att gå upp  ur sängen och gå igenom dagen. Vissa ser pengar eller makt som lycka. Inte jag. Pengar hjälper en på traven, men att ha för mycket är inte bättre än att känna sig älskad. Inte för mig. Jag känner hellre värmen och kärleken från min familj än att bada i  pengar. Vissa kan kalla mig puckad,  men vi är alla olika på vårt egna sätt. På vilket sätt vi än blir lyckliga, ska man stötta varandra och lyssna. Gör det som gör dig lycklig, tänk på det minst fem gånger om dagen och känn dig fri! Detta får vara bra för idag, men tänk på det jag skrivit ner. Gör det som gör just DIG lycklig och bry dig inte om vad andra folk tycker <3


Hiss eller diss?

Att Jessica Alba är snygg är ingen nyhet. Hennes vardagschica stil skulle jag inte tacka nej till. Hur hon har matchat linnet nedan med byxor, väska och skinnjacka är bara så snyggt!
Våga bryta färg med färg säger jag bara. Plommonfärgad väska till mörkgröna jeans är lika med INSPO!

Vad tycker ni, Hiss eller Diss?



 


pics

Jag kan också konstatera att Honor, Jessica Albas dotter, kommer bli rena rama bomnedslaget om några år ;)


Sova.

Vi såg en awesome film ikväll. Kommer inte på vad den hette just nu och matilda tog med den hem. Får fråga henne imorgon :) Då kan jag lägga upp min recension också :) Hur har er kväll varit?

Nu är jag trött och kommer nog inte sitta uppe mycket längre. Säger godnatt nu, men om ett till inlägg kommer upp så blir ni nog inte så besvikna kanske? ;)

Sov gott, om vi inte hörs mer idag <3


Träning och mat

Hello bloggen. Jag har nyss tränat och ska precis göra mig nått att äta. Tog ut mig riktigt ordentligt, så är helt slut! Men det är gott. Ikväll blir det att vara med Emil och Matilda. Vi hörs senare! :)


Dresscode: School


Röda skinnväskan är en måste i höst, så som skjortan och bootsen ;)


29 augusti 2010

Godmorgon bloggen, hur mår ni? Jag vakande i morse av pussar och en massa mys. Min pojkvän är allt bra go ibland :) Har precis ätit frukost och sitter nu på min pappas bärbara. Fick låna den för att jag skulle kunna plugga hos Kim. Min bärbara är på mitt jobb, så nu har jag bara den stationära vilket är jobbit vid dessa tillfällen. Aja. Jag väjer mig väl vid det också. Nu ska jag sitta och fixa i ordning en dresscode. See ya later <3


Tänkte ge en dagens..

..men det krånglar. Ni får den i morgon istället. Godnatt på er, för nu sticker jag till min pojkvän! <3

Hemma

Nu är jag hemma och har faktiskt varit der i några timmar. Orkade bara inte sätta mig framför dator igen när jag kom hem. Har gjort lite mat till mig och min bror, sedan tittat på en shopaholics bekännelser. Big fan of that movie ;)

Har inte så mycket att skriv just nu, men drar till pojkvännen om några timmar. Så jag ska försöka hinna med minst ett inlägg till. Vi hörs! <3


Inspiration!







pics topshop.com


Tävling - Tipshjälp!

Om två veckor ska jag på maskerad till bruttan nedan. Hon har då satt upp temat Walt Disney + andra sagofigurer. Jag behöver nu er hjälp med vad jag kan vara. Walt Disney-figurerna är ju rätt många, så man glömmer lätt bort dem. Kanske Jasmine i aladin, eller musse pigg? HJÄLP MIG! ;) 

Den som kommer med bästa idén får en länkning i ett inlägg och i menyn i en vecka <3

Avslutas den 1 september


28e augusti 2010

Hallo bloggen, hur mår ni? Jag är redan i full gång här på jobbet. Idag förväntas inte så många komma, men jag har en inlämning som sysselsätter mig :P haha. Hur tråkigt som helst att vi redan fått läxa. Aja, jag måste börja på då nu, men vi hörs <3

Hemma hos Kim

Hallo bloggen, just nu sitter jag hemma hos Kim. Väntar på att han ska köra ner en kompis till bussen och sedan om ett tag kommer min mor och hämtar oss :)

Ikväll ska jag passa min lillebror så uppdateringen blir inte den bästa, tyvärr. det blir väl något roligt inlägg får vi hoppas. Nej, vi får höras senare för nu börjar programet jag tittade på igen :*


27e augusti 2010

Godmorgon bloggen, sovit gott? Det har jag. Min pojkvän kom och överraska mig igår (därav inget godnattinlägg) och det var världens mysigaste! :) Nu har jag precis vart inne i duschen och ska nu göra mig i ordning för skolan. Vi hörs när jag kommer  hem idag, vilket blir runt halv tre-tre.

EN bild tagen igår, lite cool :P

Nelly.com

Skorna är to die for och skjortan är supersnygg både till skolan och jobbet. Sätter man ihop detta med ett par tajta jeans (slitna!) och accessoarer, har man helt plötsligt fått en helsnygg outfit!

Kalas!

Nu kommer snart gästerna. Ska in och fixa det sista, för nu är det kalas! :D

Kör på utsläppt nu. (sheet vad långt hår jag har fått :O *lycklig*)

Dagens outfit

Jeansleggings och skjorta - GinaTricot, Skor - DinSko, Linne - H&M, Väska - MQ

26 augusti 2010

Goddagens bloggen. Idag är det som sagt mig lillebrors födelsedag. Jag kommer därför inte vara så aktiv, men tog bilder på outfiten imorse innan jag gick till skolan så det kommer upp snart i alla fall. Vi hörs senare, nu ska jag göra mat. <3


Nighty night

Nu är det dags för mig att sova. Har sett på morden i midsommer och hade mina aningar på den som var mördaren. Jag borde kanske bli polis! ;)

Anyway, imorgon fyller min lillebror år så det blir ingen uppdatering på morgonen, vi får höras när jag kommer hem efter skolan. PUSS!


NYTT

(Bilden ger inte rättvisa)
  • Boots från Scorett, kostade från början 999:- fick dem för 500:-

  • Skjorta från GinaTricot, kostade från början 199:- fick den för 49:-

    Detta tillsammans med ett par tajta jeans blir supersnyggt. Tror bestämt att jag har morgondagens outfit klar! ;)

Dagens outfit

Tunika - Monki, Jeansleggings - GinaTricot, Kofta - VeroModa, Skor - DinSko

GLAD!

Fy fan vad underbart glad jag är idag! :D Idag kom jag till skolan vid halv elva cirkus, då fick vi reda på att vi inte kommer ha den lektionen och den andra lektionen (som är den enda lektionen, eftersom att vi bara hade två) kommer flyttas till en annan dag. Alltså kommer jag vara lektionsfri på onsdagar! UNDERBART! :D
Var så lycklig att jag åkte till torget med några vänner och firade på EH och efter det fick jag köpt mig två grejer jag sucktat efter ett tag. Absolutly wonderful. Ska ta och fota det nu och sedan lägga upp det här på bloggen. Det kommer antagligen upp ikväll :)

Vi hörs senare med dagens outfit också <3

Såhär glad är jag just nu!

25e augusti 2010

Godmorogn bloggen. Hoppas ni mår bra :) Jag har precis vaknat och är lite trött, men Evelina kommer och hämtar mig vid 10-tiden så det är dags att göra sig i ordning :D

Igår uppdaterade jag ingenting. När jag kom hem ifrån skolan så åt jag och sedan kom pappa med min nya byrå. Var tvungen att skriva ihop den då och sedan fylla den med alla mina kläder. Tröttnade på att ha klädstång och kände att min andra byrå inte rymmer alla kläder :P Aja, nu måste jag i alla fall in i stora huset för att ät och fixa mig. Vi hörs efter träningen ikväll om inte innan :) <3

Gammal bild, men ser förjävlig ut just nu.

Godnatt

Imorgon ska det tydligen vara stormvarning här hemma. Så min kära pojkväns mor låter oss ta bilen till skolan. Skönt. Nu ska jag vänta på att han kommer hem från gymmet och efter det blir det sova :) Vi hörs imorgon efter skolan.

Nattinatti <3

En gammal och dålig bild på oss två <3

Återkommer snart.

Hallo, nu sitter jag hos pojkvännen :) Ska titta runt på lite olika webshop-sidor och se om jag hittar något fint. Återkommer om en stund.


23e augusti 2010

Godmorgon alla glada! :) Sovit gott? Idag ska jag köpa det sista inför skolstarten. Block, pennor och annat smått och gott. Skulle egentligen klippa mig idag också, men det blir tyvärr inte så. Dock blir det av någon gång denna veckan :D Nu ska jag väcka min pojk och efter det gör en bamsefrukost. Vi hörs! <3

Gammal bild ;)

Ingen bloggdag

Idag har jag absolut inget vettigt att skriva. Vi hörs när jag fått inspo! :D


Dresscode: BlackPurple


Såhär vill jag gå runt på nästa fest! SUPERSNYGGT!


22e augusti 2010

Godmorgon bloggen, sover ni fortfarande? Jag gick upp vid halv nio. Jobbar fram till klockan 17 idag, men det är kul :) Jag har inget vettigt att skriva just nu, så vi hörs senare! <3 

Mycket som händer

Hallo bloggen, jag hoppas att allt är bra med er! :) Jag själv mår prima, men är SUPERTRÖTT! På jobbet var det tävling idag och det kom kunder hela tiden. Sedan när jag kom hem skulle jag ju passa barn och då måste man också hålla igång. Min hjärna är trött och jag ska gå upp tidigt imorgon. Tror att jag sätter på en film och somnar till den ;) Sov gott allesammans <3

Tre random pics

Mot jobbet.

Nu drar jag mig till jobbet. Hörs ikväll!


21 augusti 2010

Godmorgon alla fina läsare! Hoppas allt är bra med er. Jag vaknade nyss och försökte då väcka min pojkvän men det funka inte. Fick lite pussar tillbaka och sedan somnade han igen, haha. :P Aja, jag kunde i alla fall inte ligga kvar. Är rastlös och vet inte vad jag ska hitta på. Ska se om jag inte hittar något fint (mer än klockan) på nelly :)

Detta är den goaste sovtee som finns typ. Fick den av min mormor för några år sedan :)

WANT IT!

Detta vill jag bära till hösten. Så grymt snyggt och jag totalt ÄLSKAR den gröna klockan som jag förhoppningsvis klickar hem imorgon eller på söndag! WIIIEE! Grönt är så fucking skönt! Allt finns att införskaffa sig på Nelly.com ;)

Med detta inlägg säger jag nu godnatt, pojkvännen kommer om en halvtimme och då blir det väl en film och sedan sova!

PUSS! <3

I'm alive!

Tänkte bara berätta för er att jag lever! ;) Jag har haft det mysigt med pojkvännen och igår såg vi på Harry Potter och De vise sten. Gud vad små och gulliga de tre är! Nostalgi på hög nivå :D
Det kommer komma upp minst ett inlägg till under dagen. Dock satsar jag på att vara social med min familj ikväll :)




Tonight I'm busy.

Ikväll ska jag vara med min pojk och därför blir detta sista inlägget för idag. PUSS! <3


Gammal bild, jag vet, men här på jobbet finns ej mina bilder ;)


Gossip Girl-böckerna

Jag är lite efter, men har inte läst Gossip Girl böckerna. Älskar serien och Cecily von Ziegesars andra böcker, t.ex. It-girl. Dock har jag inte fått tummen ur när det gäller GG. Så nu (äntligen) ska jag börja läsa dem! :D

Det är rätt folktomt idag på jobbet så, det blir ett bra tidsfördriv. Vi hörs! <3



pic.


Kass dagens

Jeans - Cubus, Linne - NewBody, Skärp - Kroatien, Kofta - H&M, Smycken - Presenter.

18e augusti 2010

Hallo bloggen, Sofia stannade en dag till så jag bestämde mig för att vara bloggfri ett tag till. Nu har hon i alla fall åkt hem, men vi ses snart igen! :) Vi har tittat massa film och pratat minnen. Hon fick träffa min pojkvän för första gången och det gick bättre än vad jag hade hoppats på. Igår spelade vi alfapet och jag vann nästan. Blev slagen av sofia med 10 poäng! :P

Nej, nu ska jag se till att göra mig i ordning. Börjar jobba vid fyra, så måste snabba på lite. Ska laga mat, duscha och tanka..

Vi hörs innan jag åker. PUSS! <3

Hittade en gammal bild jag gillar rätt mycket! ;)

Dagens outfit

Jag hinner inte skriva så mycket, så ni får en dagens istället. Hörs imorgon igen! Puss! <3



Tröja - BikBok, Jeansleggings - GinaTricot, Skor - DinSko, Smycken - Presenter.

16e augusti 2010

Good morning sunshines! :) hoppas ni mår bra! Jag vaknade nyss och var klarvaken. Vet inte riktigt varför, men jag antar att det är bra ;) Idag kommer som sagt min kompis från Göteborg och jag ska hämta upp henne runt halv två. Så jag ska nog hinna med ett eller två inlägg till innan det :) Vill inte vara osocial när hon kommer hit och så, men det förstår väl ni söta läsare? :D

Nu ska jag in och äta frukost och sedan ska jag se om jag inte kan fixa en dresscode till er :) <3


Stressig dag

Jag har äntligen fått en lugn stund och ska faktiskt gå och lägga mig. Jag har gått igenom massa gamla flyttlådor och möblerat om på mitt rum. Jag har varit i affären och hos min granne. Burit en massa skit och hjälpt till att sortera i garaget. Snacka om lång och arbetsam dag. Imorgon kommer min vän Sofia ifrån Göteborg så uppdateringen blir inte superbra. Dock kommer nog ett på morgonen :)

Hoppas ni har haft en bra dag, vi hörs. PUSS! <3


Göra-sig-i-ordning-tid

Nu är det dags för mig att göra mig i ordning. Har fan städat från att jag åt frukost och ända fram till nu. Sedan fick jag ju skitgöra't och det är att städa toaletten. Det räcker inte med att jag måste göra det på jobbet varje dag, utan jag måste göra det hemma också. Mammas kommentar var: "Du som städar toaletten varje dag måste vara super på det, här! (ger mig städgrejerna)". Så typiskt min mamma :P haha. Aja, de ger mig tak över huvudet och mat i magen. Nått måste jag väl betala med ;)

Nej, nu måste jag in i duschen. PUSS! <3


Bild tagen när jag, mamma och pappa var ute och åt :)

14e augusti 2010

Goddagens bloggen. Idag blir inte så mycket uppdateringar. Ska vara med min pojk och sedan är det grillkalas här hos mig. På madeira är det tydligen någon speciell dag, så det ska firas tycker farfar :) aja, lite festligheter tackar man ju inte nej till ;) Nu ska jag in och gör frukost. PUSS! <3


Sweet dreams.

Dags för oss att nana nu. Sov gott allesammans! :) <3


Gitarr och mys

Nu ska jag och min pojkvän mys framför en film hade jag tänkt. Dock vill han inte släppa sin kära gitarr just nu :P han spelar verkligen asbra och I loove gitarr! :D

Ha en awesome kväll, så hörs vi! <3

Bjuder på en bild jag tog nyss med webkameran ;)

Bloggtips: Febbs

En av de bloggar jag läser är FEBBS som skrivs av en tjej vid namn Louise. Hon inspererar till tusen och är hur söt som helst. Hon kör sitt eget och uppdaterar ofta. Mycket bilder och massa färg. Har ni inte tittat in på hennes blogg än så borde ni göra det nu! :D




Bilder tagna på FEBBS blogg


Nytt.

I förrgår var jag ju i Stenungsund och då fick jag köpt mig lite grejer :D Dock har jag inte fotat kalendern än.
Klänningen älskar jag och det var den sista också. Plus att jag fick den för ynka 49 spänn. AWESOME!



Mot jobbet

Nu sticker jag iväg till jobbet. Hörs senare <3

Kofta - VeroModa / Linne - GinaTricot / Jeansleggings - Gina Tricot

Fredagen den 13e augusti 2010

Godmorgon bloggen, fredagen den trettonde idag. Jag brukar inte ha så mycket otur (peppar, peppar, ta i trä), hihi. Dock är det för att jag inte är så skrockfull. Min pappa däremot är riktigt skrockfull. Jag får inte ens lägga nycklarna på bordet för en sekund, "det betyder ju otur i si och så många år". Aja, vi får se hur det blir med oturen idag. 

Jag jobbar från två till sju, men hoppas på att det regnar så att jag kan komma därifrån lite tidigare. Dock bara för att det är fredag kväll och jag har ingen lust att jobba då.

NU -
frukost och göra mig i ordning! :D


Hemma

Hallo, nu är jag hemma efter att ha åkt några ärenden. Ska nu sätta mig och se på Danska Hollywoodfruar. Gillar det hyffsat ;) Puss <3

Dresscode: early Autumn


Så här vill jag se ut om någon månad eller två :)


12e augusti 2010

Morning sunshines!

Hoppas ni har sovit gott. Jag är trött som ett as och orkar egentligen inte jobba. Dock måste jag och än så länge har det varit lungt. Hoppas på att det fortsätter vara lungt tills jag vaknar till lite ;)

Anyway, jag skrev ju igår att jag kanske skulle till Göteborg idag, men det blir inte så. Kommer inte orka det, men en flicka kan ju ändra sig :P Vi får se. Antagligen inte.

NU - kund!


Godnatt

Nu ska jag och min pojkvän sova, så vi hörs imorgon när jag kommer till jobbet! Imorgon blir det kanske Göteborg för min del också, får se. Det är ju kulturkalaset och det vill man inte missa! :)

Sov gott <3


Jag och älsklingen.

Tips: ACQUA di GIOIA

I nya ELLE-tidningen fanns Giorgio Armanis nya parfym Acqua di Gioia. ÄR HELT FAST! Den luktar helt underbart och den påminner om syrener. När jag får min lön i slutet av månaden blir den min! :D


pic

Med nya ELLE

Jag valde att inte åka till Stenungsund just nu. Kanske blir av senare, men jag känner att jag behöver vara hemma och ta det lite lungt. Ska sätta mig i min goa fåtölj med nya ELLE.

Hoppas nu har det bra, PUSS! <3



Mobilblogg

Hallo, jag testar att blogga från mobilen. Funka det?


Bättre sent än aldrig.

Här är det jag köpte i Kungsbacka. Vi tog oss först en sväng till Freeport och sedan bar det av mot Kungsmässan. Jag gillar mina inköp starkt. Vad tycker du? :D


Slapp oversize tröja från H&M, 149:-


Skön skjorta i beige från Gina Tricot, 49:- (rea)


Tunn kavajskjorta från Gina Tricot, 49:- (rea)


Snygg väska i mocka från MQ, 299:- (outletpris)


Träningsskor från Reebok, 450:- (outletpris)

11e augusti 2010

Godmorgon! Hur mår ni idag? Jag mår bra :) Dock vaknade jag med en chock imorse när klockan ringde. Hade helt glömt av att jag ställde den igår. Menmen, uppe är jag nu i alla fall. Jag tror jag ska ta bussen vid ett, så ett inlägg på dagens outfit kommer nog upp strax innan det. Nu ska jag de på tv och sedan äta frukost! ;)

Vi hörs! <3

Jag för några minuter sedan :P

Sängen ropar!

Nu är det dags att sova. Imorgon bär det av till Stenungsund för att köpa grejer inför skolstarten. Jag avslutar denna dag med en blid från minkpink. INSPIRATION!

Godnatt <3




Skit.

Kameran vägrar fungera. Får göra ett nytt försök imorgon. Vill ju verkligen visa er min ny inköpta grejer! :( Aja, ni får se dem antingen imorgon eller på en outfit i min dåliga webcam. Ska försöka få den att fungera! :)

Crappic, tagen för ett tag sedan! :)

10e augusti 2010

Godmorgon fina läsare, hur mår ni? Jag har precis vaknat och är på rätt bra humör! Idag ska jag få tummen ur och fota grejerna jag inhandlade från Kungsbacka :) så det kommer komma upp någon gång under dagen. Jag ska också gå igenom mina flyttlådor som jag har i lillstugan, garaget och källaren. De är typ 10 stycket sammanlagt. Jag har en del att göra med andra ord ;)
Nej, nu ska jag in i huset för att äta frukost. PUSS! <3

Btw, ser ni hur stökigt jag har det? :O :D

Godnatt

Dags för mig att krypa till sängs, men först ett avsnitt av Sex Education! Det är helt sinnes bra ju! :P Har du missat ett avsnitt? Klicka här för att se.

Vi hörs imorgon! <3





SHE'S AWESOME!

Ändrade planer

Sa tidigare idag att jag skulle rensa bland mina gamla flyttlådor. Det blir inte så, utan jag ska umgås med min familj. Har inte gjort det på länge, så det är dags. Ska köpa gottigt och hyra film tror jag. Vi hörs kanske ikväll, annars får ni ha en grym måndagskväll! PUSS! <3


Gammal pic, men har inga bilder på jobbet :P


Dresscode: Grillparty



Jag vill att solen ska titta fram och när den gör det kommer jag vilja bära detta!


9e augusti 2010

Hallo bloggen! Hur mår ni där ute? Jag mår bra och hade en helt underbar dag igår. Efter jobbet åkte jag hem och möttes av min underbara pojkvän. Vi åt lunch och hjälpte mamma och pappa med lite saker. Efter det åkte vi hem till honom och kolla film. Helt lagom söndag!

Idag jobbar jag fram till sju-tiden och efter det ska jag börja gå igenom flyttkartonger från mina första år. Ska rensa och slänga det jag inte vill ha. Nu kommer det kunder, puss! <3

Dresscode: Travel


Tips: Pretty little liars

Tänkte tipsa om en serie mellan kunderna! Den har inte börjat sändas i Sverige än, men om ni klickar in här så kan ni se på de avsnitt som sänts i USA.

Handling:
Det handlar om fyra tjejer vars kompis försvinner. Under det första året växer tjejerna ifrån varandra och de bara hälsar på varandra. Efter ett år hittas den försvunna tjejens kropp, men de får konstiga meddelanden från henne ändå. Polisen måste nu förhöra tjejerna på nytt och de måste göra allt de kan för att inte avslöja deras hemligheter.

Jag har endast sett det första avsnittet, men är fast. Så jag säger bara: TITTA PÅ DEN!


8e augusti 2010

Godmorgon, hur mår ni idag? Jag mår hyffsat bra trots förkylningen :) Senare idag ska jag fota det jag köpte när jag var i Kungsbacka, men just nu jobbar jag. Kanske att min älskling stannar en natt till, men jag ska uppdatera er med minst tre inlägg till idag :) Det låter väl bra?

Nu ska jag städa lite här, PUSS! <3

Bloggfri kväll

Idag kör jag på en bloggfri kväll. Sista kvällen med pojkvännen på några dagar så vi hörs imorgon. HA en grym lördagskväll! :D <3




7e augusti 2010

Hallo bloggen! Äntligen har jag tid för att skriva ett kort inlägg. Har haft fullt upp hela dagen och när jag kom till jobbet var det ännu mer fullt upp.

Igår gick jag och älsklingen till våran vän och hans flickvän för middag. De bjöd på kyckling och potatiscroketter, hur jäkla gott som helst. Efter mycket prat och kortspel blev klockan närmare tolv och vi kände att det var dags att gå hem. En riktigt lyckad kväll! TACK kära grannar! :)

Nu sitter jag på jobbet och eftersom jag är lite sjuk ska jag stänga tidigt. Tror jag stänger runt halv sex :)
Ikväll blir det mys, plus att mamma och pappa kommer hem från en helg i stockholm.

Vi hörs! <3


P.S. Dessa figurer är finfina att använda i inredning


6e augusti 2010

Hallo bloggen, hur mår ni? Jag mår lite dåligt idag. Har åkt på en rejäl förkylning och mitt huvud känns jättetungt. Kommer nog inte orka fota grejerna idag, så hoppas på att jag orkar imorgon. Senare ikväll är vi bjudna till ett par kompisar som ska laga mat åt oss. Vi får se hur det blir med den saken. Dock är de väldigt förstående, så vi kan säkert ta det lungt! ;) Nej, nu ska jag äta frukost och sedan lägga mig på soffan och titta på tv. PUSS!

En bild från Kroatien som jag hittade på min pappas dator :)

5e augusti 2010

Hallo bloggen, nu är jag hemkommen ifrån Kungsbacka! Har köpt en del grejer som kommer komma upp på bloggen imorgon eller på lördag. Resan gick skitbra och fick köpt mig en veckorevyn. Ska sätta mig ner och läsa lite i den nu och sedan om en timme eller två bär det av mot gymmet! Hörs senare. Puss! <3

Btw, det är nog åska på G :D

4e augusti 2010

Godmorgon, vaknade för en timme sedan och har precis ätit frukost. Jag har en liten lucka nu så kan slänga in ett inlägg. Igår när vi kom hit så bestämde vi oss för att grilla. Vi åkte till affären och köpte kött och potatissallad. Det blev super! Efteråt såg vi på Briget Jones 2 (den heter ju nått annat egentligen, men tvåan i alla fall) Älskar den! :D

Idag ska vi till Freeport och handla, sedan vid fem-tiden bär det av till flygplatsen för att vinka av min pojkväns finska kompis.

Nej, vet ni vad? Nu ska jag göra mig iordning och sedan sticker vi!

Vi hörs antagligen imorgon igen, så ha en AWESOME dag allihopa! :D <3

Mot Kungsbacka!

Hallo! Uppdateringen har inte varit bra idag, har nämligen haft fullt upp på jobbet.

Tänkte bara berätta att natten var ett helvete för mig. Vaknade runt två-tiden och kände att jag mådde illa. Det var på väg upp. Jag rusade ut ur stugan och PANG! Där kom det. Det var lungt ett tag och sedan, PANG! Igen? Vafan, detta höll på i ungefär två timmar. Tillslut la det av och jag fick sova inne på  soffan medan killen sov i stugan. Idag mår jag bra, antar att jag åt något dåligt igår och att det var därför. Har inte känt av nått så magsjuka var det inte :) Glad för det är jag.

Anyway, tänkte även meddela att jag åker till Kungbacka om en timme eller nått. Pojkvännen hämtar upp mig och det ska bli jättemysigt! :D Med detta vill jag säga att det tyvärr inte blir någon uppdatering imorgon. Får se om jag hinner med ett imorgon kväll, men jag ska njuta av att vara lite ledig och några av mina sista dagar på detta sommarlov. Tragiskt, men sant :( dock har jag checkat massa tidningar och jag gillar modet alot! :D En posetiv sak i alla fall. Aja, nu ska jag ta och städa lite och sedan låsa dörr och åka! :)

Vi hörs om någon dag eller så! <3


Såhär vill jag se ut i höst. Slappt och snyggt! ;)


3e augusti 2010

Hallo bloggen. Just nu är jag lite stressad. Ska till Kungsbacka i kväll och hinner inte hem emellan. Ska packa och jag mpste åka till jobbet om 10 minuter!! :O Hörs där! <3

Update

Tänkte bara säga att jag går över till Sofia nu. Har precis kommit hem och vill inte sitta inne när solen skiner! PUSS!


2a augusti 2010

Godmorgon :) Hur mår ni? Jag mår bara bra, men är trött. Internet la ner igår så därför ingen uppdatering igår. Jobbar nu och slutar vid två. Då ska jag hem och på med träningskläder :) Tänke att jag skulle få mamma att åka till gymmet med mig :) får se hur det går. Opss, nu kommer kund så kan inte sitta här.

PUSS, vi hörs senare! <3

1a augusti 2010

Godmorgon! Har ni sovit gott? Jag sov som en stock och vaknade runt 11 :) Har käkat och städat lite. Kolla dagens datum, första augusti. Detta sommarlovet har gått för fort! Och hälften av alla jag skulle ha träffat har jag inte träffat! :O dock är den några veckor kvar av sommarlovet, så ska försöka att hinna med och träffa alla :) hihi. 

Anyway, denna dag kommer mestadels bestå av städning. Mitt rum ser ut som ett bombnedslag! :P menmen, vi hörs senare. Ska se om ni inte kan få en dagens senare :) PUSS!<3



RSS 2.0 bloglovin