Godkväll

Hallo bloggen! Gud vad mätt jag är :D Idag när jag kom hem så hade vi besök av några grannar. Vi grillade, åt så jävla gott kött, kollade klipp på youtube och hade det jättetrevligt! Blir så när herrarna är i huset. Lille William va så söt! Några månader över 1 år är han och världens charmtroll :) De gick i alla fall alldeles nyss, så nu fick jag tid för en uppdatering. 

Har som sagt jobbat idag och det var sjukt stressigt! Hade kunder hela tiden och det tog aldrig slut! Men, men ska klara det också, hihi :) Innan jobbet var jag hos pojkvännen, sov där igår natt och vi såg Kill Bill. Älskar den filmen! Helt underbar, haha. Slakt i typ hela den - me like! ;)

Näähh, nu ska jag faktiskt ta det lungt framför en film. Jag har ju lyxen att vara ledig imorgon så :)

Puss på er! <3

Har du inte sett den, SE DEN! :D

Stress

Hejsan, förlåt för dålig uppdatering igår kväll och idag. Jobbar och det är tävling, så hinner inte skriva mer just nu. STRESSIGT! 

Hörs senare! :) <3

Mys

Hallo bloggen! Pojken åkte hem för flera timmar sedan :P haha. Har ätit och umgåtts med farmor. Det är mysigt att ha dem här, träffar dem inte så ofta så man får ta tillfället i akt ;)

Har ni haft det bra idag? Jag har, trots tandvärk, haft en helt underbar dag och det bästa är att den inte är slut än :D Kommer nog mysa med film om inte något annat dyker upp. Börjar inte förrän vid två imorgon, så något bus kan jag kanske hitta på ;) hihi.

Vi hörs senare! PUSS <3


Sista timmen

Nu är jag inne på min sista jobbtimme. Pojkvännen kommer och hämtar så jag är överlycklig :D Vet inte hur länge vi får ses så jag bloggar när jag är hemma igen :)

Såhär vill jag se ut idag:


pic


30e juli 2010

Good morning! Hur mår ni? Jag mår helt okej. Har varit uppe sedan klockan åtta och har så himla ont i tänderna! Hade räls och när jag tog ut den fick jag en tandställning att ha i gommen, nu efter ett bra tag utan att använda den bestämde jag mig - här ska användas! Jag har sjuk ont och vill bara dra täcket över huvudet och sova en stund, dock jobbar jag som ni vet och måste då hålla upp humöret. Äsch, ska man vara fin får man lida pin ;)

I dag hoppas jag att jag får träffa min pojkvän en stund, han har en finsk kompis här och då kan jag inte sova hos honom eller han hos mig, plus att jag jobbar. Därför blir det inte så mycket av att ses. Saknar honom! Men att vara ifrån varandra är en bra sak! Det får en att inse hur mycket man verkligen älskar personen och jag älskar honom verkligen! :) <3

Nej, nu ska jag försöka äta nått. Hörs senare! :D


Ny design

Ny design, vad tycks? Lite ändringar ska allt göras, ni vet den där sista touchen ;) Men är riktigt nöjd! :D

Ska i alla fall sova nu. Så godnatt gott folk! Jag är lite trött så hoppas att jag somnar fort. Jag ska upp med tuppen imorgon. Hörs antagligen när jag kommer till jobbet. PUSS! <3


Tips: Bloggerska!



Tänkte tips om en fin och inspererande blogg som drivs av Josephine Aune. Hon är modeassistent på ELLE och jag gillar hennes blogg alot! :D Enjoy! (LÄNK)


29e juli 2010

Hallo, det här med att blogga går ju sådär. Detta beror på att det är sommar! :) Sista riktiga sommarlovet och jag vill verkligen inte bara sitta framför datorn och slöa. Dock jobbar jag just nu, men idag har vi haft rätt fullt upp! Mycket kunder trots regn är ovanligt men så jädrans KUL!

Ikväll ska jag var hemma och titta på en bra film. Jag ska även gå och lägga mig tidig eftersom jag jobbar morgonpasset imorgon. Nu ska jag göra lite middag och förhoppningsvis får jag äta den utan att någon kund vill ha min hjälp ;P Puss, hörs senare! <3


Bild från 2008, hittad i arkivet! :)


28e juli 2010

Godmorgon bloggen, vilka dagar jag har haft! I måndags fick jag ett erbjudande att åka till min vän Calle på lite grill och mys, självklart tackade jag inte nej. Vi hade jättemysigt och badade i hans pool! Efter det åkte jag hem till min pojkvän och när vi vaknade upp igår kom jag på att min mamma fyllde år. Där av en dålig uppdatering. Tränade även.

Idag ska jag ta det lugnt och hjälpa till lite med målningen av huset. Vi har bytt fasad och gjort terrassen större :)

Nu ska jag lägga mig ner för att se lite på The Hills! :D See ya' <3


26e juli 2010

Godmorgon! Idag är det växlande molnighet här hos mig och imorgon lovar de sol och 25 grader. Jag hoppas på att det stämmer, för min bränna börjar bli lite för blek nu ;P haha. Har ni sovit gott annars? Jag har för första gången på ett bra tag sovit hela natten igenom utan att vakna. Helt fantastiskt! Det är nog det bästa man kan vara med om. Vakna av sig själv, helt utvilad, pigg och glad! Idag får vi se vad som händer, men en sak är säker, jag ska börja dagen med en väldigt underbar frukost! Hörs senare! <3

Jag och Disa på min pappas födelsedag! :)

Sleep.

Nu ska jag sova. Hörs imorgon <3

En halvtimme kvar

Nu slutar jag om en halvtimme. Awesome! Har suttit på youtube och tittat på massa klipp på olika "The Sims 3"-hus. Kan kanske vara nördigt, men jag gillart! Det är ju som att vara arkitekt och sitta och rita upp hus, fast detta är ett spel istället! :) När jag spelar The Sims så brukar jag oftast bara göra husen, men ibland gör jag gubbar och spelar med dem. Det är faktiskt kul! Haha. Nej, nu räcker det med sims-snack.

Vad har nu haft för er idag?Jag har haft typ fem kunder på fem timmar, tråkigt ju! :( Blir så långtråkigt att bara sitta och dega framför en dator hela tiden. Har torkat borden (som ingen suttit vid) typ fem gånger för att göra något annat. Varit extra noga vid diskbänken och dammsugit varje millimeter av lokalen. Suck. Aja, det är ett tidsfördriv i alla fall! :D

Nähäpp, nu ska jag fixa det sista i städningen och börja plocka undan lite. Vi hörs när jag kommer hem! Puss! <3


NYTT!

Nu sticker jag iväg till jobbet, men innan det får ni lite bilder på ett par nya skor! Kommer passa perfekt till sensommaren och hösten. De kan användas både till fest och vardags ju! AWESOME!

Bianco, cirkus 1200:- original pris, got them for 600:-

25e juli 2010

Godmorgon! Har varit vaken ett tag, men orkade inte gå upp ur sängen. Har ätit frukost och pojkvännen har åkt hem. Idag ska jag jobba från klockan två och kommer vara hemma först vid kl. halv åtta. Jobbet kommer vara tråkigt idag! Det öser ner regn utanför och därför kommer inte några kunder. Jobbar man på en golfbana så är det så. Om det regnar eller är för varmt kommer ingen. Det måste vara lagom för att det ska vara bra.

Anyway, cash är cash och det betyder att en resa till hösten kanske blir av! :D
Nej, nu ska jag inte sitta här och uggla. Ska in och hjälpa farmor i köket. Vi hörs antagligen på jobbet! <3

En underbar dag för några veckor sedan! :)

10 månader

Idag är en liten speciell dag för mig. Jag har nämligen varit ihop med min pojkvän i 10 månader! Helt fantastiskt. Underbara månader och jag hoppas verkligen på fler! :D

Anyway, är inne på min sista timme nu och med tanke på att vi ska fira lite så kommer det nog vara få uppdateringar senare idag. Ha förståelse är ni snälla ;)

Vi hörs imorgon om inte innan. Puss! <3


Inte bästa uppdateringen

Hejsan hoppsan! Denna veckan har inte fått den bästa uppdateringen. Lite tråkigt, men jag har njutit av livet och varit riktigt glad. Jag har varit med pojkvännen, vännerna och varit på allsång! :) En riktigt trevlig vecka har det varit.

Idag jobbar jag så tyvärr kan jag inte lägga upp några nya bilder. Dock har jag lite bilder från en go kväll vid klipporna. Bad, bad och bad! Underbart att sommaren har varit så bra som den är. Jag hoppas innerligt att det håller i sig lääänge! ;)

Nu är det dags för lite lunch, men vi hörs senare! <3

 


Vännerna

Idag är det rätt tråkigt väder så jag och några vänner ska försöka hitta på nått. Blir därför ingen mer uppdatering idag, kanske en dagens sedan innan jag sticker. Lovar dock inget. Nu ska jag fixa mig. Puss!

Jag förrförra sommaren. Det var en underbar sådan :)

10.07.19

Godmorgon, vilken trevlig dag jag hade igår! Pappa fyllde ju år och det betydde att jag fick träffa mina underbara barndomsvänner. Disa och Anton, sköna typer! Vi åt gott och drack gott. Efter att alla hade åkt hem stack jag direkt till min vän Marina som varit i Kroatien i två och en halv vecka. Välkommen hem! Det var jättekul att se henne igen, brun och glad. Hon slår mig lite i brunhet ;) Nej, trevligt som bara den. Nu kurrar det i magen så jag ska gå in i stora huset för att äta något. Blir nog macka med kött på, MUMS! See ya' later <3


Rösta på mig!

Röstar du på mig så lovar jag att länka till er här på bloggen som tack! :)
Glöm inte att kommentera med eran bloggadress bara ;)

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


10.07.18

Hallo bloggen, idag är jag upptagen med att fira min fina far som fyller år! :) Hoppas ni har förståelse. Vi hörs och ha en grym söndag! :D Puss! <3


Dagens outfit

Idag är jag slapp! Har inte orkat nått efter jobbet. Haha.

linne - cubus, byxor - vet ej, kofta - b.young

Dresscode: Safari


Nu är strömmen tillbaka, så jag ger er en dresscode. Denna gång blir det safaritema, dock en lite mer chic sådan :) Enjoy!


10.07.16

Idag är det den 16:de juli. Snacka om att tiden går fort när ma ahr roligt. Detta sommarlov, som även är mitt sista, är snart slut! Buhuu :( Vill ha sommar året om, vara brun året om och kunna plaska i havet - ÅRET OM! Funderar på att flytta utomlands denna vinter ;) nääe, men det hade kunnat vara ett alternativ om jag inte hade gått i skolan eller jobbat. Typ om jag hade varit pensionär. Då hade jag bott halva året i något varmt land och andra halvan här i sverige. De bohuslänska klipporna klarar man sig inte utan på sommaren. De är helt underbar och symboliserar hem.

Jag jobbar idag, men slutar om ungefär två timmar. Ska bli skönt och vara ledig i en vecka! Ska hälsa på mina vänner i Göteborg och även ha lite vänner på besök här hemma :) Ikväll får vi se vad som händer, men jag ska se till att den blir mysig i alla fall. Nu ska jag snart bli av med strömmen ett tag, så vi hörs nog när jag är hemma igen. Puss på er <3


- Vill även tipsa om en super god dryck som ni säkert känner till redan. Vitamin Well - Focus, smak av svartvinbär. Bästa!


Besök.

Idag har två personer som jag älskar väldigt mycket kommit för att bo hos oss i två månader. Vi har inte setts på över ett år, men det känns som om det var igår vi tog farväl vid flygplatsen. Jag pratar om min farmor och farfar. De bor i portugal och eftersom det kostar en del att ta sig dit eller hit så blir det tyvärr stora mellanrum mellan vi ses. Nu är jag jätteglad och detta blir nog sista inlägget för idag. Vill gärna höra hur de har haft det och lite så :) Ni får ha en skön torsdagskväll och hoppas ni sover gott i natt. Puss! <3

Den härliga himlen i kroatien :)

Dresscode: Sensommarnatt



Denna outfit är anpassad till den senare delen av sommaren, då det börjar bli lite kyligt in på kvällen. Detta bär du upp med en gyllene sminkning.


10.07.15

Hallo bloggen! Igår åkte jag till min pojkvän efter jobbet. När jag kom dit möttes jag av den glada överraskningen Matilda! Hon skulle vara med oss och se på heroes. Vilket avsitt, blir helt crazy! Hihi, fjärde avsnittet på säsong fyra. En glad överraskning. Trodde att det skulle bli tråkigt nu i denna säsongen, men icke.

Anyway, vi hyrde film på kvällen och då fick det bli äntligen midsommar. Den var bättre än mina förväntningar. Mysig film som får en oväntad vändning ;) Nu ska jag fortsätta jobba. Har lite saker att ta itu med idag. Vi hör sedan när jag får lite tid över. Puss!


Fyra översta bilderna, Äntligen Midsommar.
Sista bilden, Heroes.
Bildkälla


Dagens kändis: Lauren Conrad

Denna tjej har stil! Hennes outfit nedan är snygg, bekväm och funkar till nästan alla tillfällen :)


Dresscode: Goldleo


10.07.14

Hallo bloggen, hur mår ni? Igår var jag som sagt inte på humör för att blogga och då ska man inte blogga. Hände en del tråkiga saker, men nu är allt löst och jag mår awesome! :D

Idag jobbar jag och vi har haft hur mycket kunder som helst! Nu äntligen får jag sitta ner en stund för att koppla av och slänga iväg ett blogginlägg ;) Jobbar till fyra, så om jag har det lungt nu på eftermiddagen så ska ni få en dresscode ;) Nu kommer en kund, puss! <3


Body butter, Pink Grapefruit från The body shop


10.07.13

Sorry guys, idag är ingen bloggdag. Känner inte för nått :(
Hörs imorgon :) <3

10.07.12

Godmorgon :) Hur mår alla idag? Jag mår super, men är lite trött ändå. Har nog sovit liiite för länge idag. 10 timmar är ändå inte så mycket, lagom egentligen :) aja, inte mer om det.

Igår var jag som sagt på Salt & Sill med mor och far. Hur mysigt som helst och maten var supergod! Satt ute på bryggan och käka, precis intill vattnet. Inte visste jag att man kunde ta båten dit ut :D Efter det åkte vi upp till några grannar där vi satt och prata en stund. Vid tolv kom vi väl hem ungefär :) Somnade direkt.

Idag ska jag vara med Signe och vi får väl se vad vi hittar på för bus :) Nu är det frukost :)

Bild från Kroatien :)

Sova

Godnatt! Jag kom hem nu och med tanke på att jag bara sov fem timmar i natt är jag såå himlans trött. Kommer somna så fort jag lagt mig på kudden och slängt iväg ett sms till pojkvännen. Hoppas ni haft en finfin dag :)
Sov gott! <3

Middag!

Nu sticker jag iväg till Tjörn för en middag med mammi och pappi på Salt & Sill. Första gången jag är där så det ska bli spännande :)

tröja och byxor - gina tricot, halsband - guldfynd, armband (stort) - portugal, armband (litet) - present

Dagens outfit

linnegrej - fått av mamma, shorts - h&m

Dresscode: big Little


10.07.11

Hallo bloggen, dålig uppdatering igår. Sorry för det. Vaknade rätt sent och vid 14 skulle jag jobba. Hade det rätt stressigt. Sedan åkte jag hem och var hemma vid åtta. Då kom pojkvännen, Matilda och Emil för lite filmmys. Somnade vid halv tre och gick upp halv åtta. Hur länge har jag sovit då? Fem ynka timmar. Ajabaja! Är inte jättetrött dock, men kommer nog bli ;)

Anyway, jag sitter på jobbet nu. Vi öppnade för en halvtimme sedan och jag har inte haft en enda kund än. Var är alla, var det sånt röj igår eller? :P Nääe, jag hoppas på att de kommer några snart :)

Nu ska jag ta mig ett glas vatten och se om jag inte kan få ihop något roligt till er läsare. Puss!<3


Style: Ashley Tisdale

Ashley Tisdale är en av de hetaste kändisarna just nu. Hon är på väg uppåt mot det blå, men har fortarade fötterna på jorden. Hennes stil är en blandad kompott av det senaste och det lite äldre. Hon kan det här!

Här kommer två streetbilder på Ashley Tisdale. Enjoy!



Hejsan

Klockan är mycket och jag borde sova, men eftersom min pojk snart kommer så sitter jag här och väntar :) hihi.
Dagen har bestått av en vända till Göteborg tillsammans med Annika och lite mys med pojken min. Nu undrar ni säkert vad jag snackar om, men han är ute på promenad med sina vänner. Jag palla inte att följa med, så var det med den saken ;) Fick i alla fall köpt mig två linnen som kommer komma upp i övermorgon. Morgondagen har jag valt att sätta som bloggfri. Sorry, men jag har ett liv utanför också. Självklart berättar jag om den på lördag.
Nu ska jag sätt på ett avsnitt av OTH och sedan somna så fort pojken min kommer.
Ha det så bra, vi hörs på lördag! Puss <3

Gammal bild, hittad i arkivet. Tagen för två år sedan :)

10.07.08

Godmorgon bloggen! Idag ska jag in till Göteborg med Annika. Har inte träffat henne sedan jag drog till Kroatien, så det ska bli jättekul. Jag vet int enär jag kommer hem, så uppdateringen kommer inte vara den bästa antagligen. Jag har iaf planer på att införskaffa mig lite nya kläder, så de får ni se imorgon :) Nu ska jag in i duschen och sedan äta frukost. Puss! <3


Godnatt

Nuså, är det dags för mig att sova. För att orka med shopping och annat bus, så måste jag vara utvilad. Puss på er och sov så gott! <3

Dresscode: The little red dress

  • En röd klänning som kan matchas olika. Här är ett förslag på hur man kan gå från vardagschic till festchic ;)

A drop in the ocean

En otroligt bra låt jag har lyssnat på i över ett år. Enjoy!

10.07.07

Hejsan, har ni haft en trevlig dag hittills? Det har jag. Lite sol och bad får mig alltid på gott humör :) Igår drog jag och älsklingen med våra vänner ner till Göteborg för att se på Eclipce, vilken underbar film! Ångrar inte en sekund att vi såg den. Jacob är inte lite snygg, men jag är nog mer Team Edward faktiskt. Han och Bella hör ihop på något vänster, hihi.

Anyway, innan bion fick jag köpt mig lite fint: ett par shorts (som ni ser nedan på bild) och en klänning. Klänningen får ni se imorgon :) Nu ska jag fixa med lite grejer. Hörs! <3


shorts - h&m, maglång t-shirt - monki, bälte - köpt i kroatien, armband - present

10.07.06

Vilken underbar kväll jag hade igår. Åkte som sagt till min pojkvän där vi direkt när jag kom dit fick åka tillbaka hem till mig, för min lillebror skulle på golf. Efter detta lilla äventyr tog vi oss ner till badplatsen för lite mys med Amanda och matilda. Emil honka oss vid sju och efter det var det filmmys! :D

Det blev inte så sent igår, så idag är jag uppe hyffsat tidigt. Måste passa på att njuta av ledigheten självklart men också att solen skinen. Idag blir det sol, göken och en vända till fina Signe. Hörs! <3


Dagens outfit

Nu sticker jag iväg till min pojkvän för mys och film, senare träffar vi Matilda för ett dopp i havet. Underbart.
Vi hörs antagligen imorgon igen, så ha en fin måndagskväll! <3

Så här ser jag ut; kofta - vero moda, millitärgröna jeansleggings - gina tricot, linne - monki, skor - converse

Följ mig!

Följ min blogg med bloglovin (klick)

Just nu.

Just nu har jag ingen kund, så passar på att slänga in ett inlägg. Jag har gått och funderat över ifall jag ska klippa håret lite kortare. Jag vet inte riktigt vad jag vill och tycker blir snyggast. Har nu under 1 ½ år sparat ut mitt hår efter att jag klippte det kort julen 2008. Hur tycker ni att jag ska ha det?




Kort hår.
- långt hår finns i förra inlägget :)

Morning!

Godmorgon sömntutor, jag antar att många av er sover. Om inte, så bra det :)
Idag är det ytterligare en dag på jobbet. En tävling sätter igång vid åtta, så direkt när jag vaknar kommer det vara mycket att göra :P
Nu ska jag in och äta frukost. Vi hörs på jobbet eller när jag kommer hem. Puss! <3
Gammal bild, ser ut som ett troll just nu så :P

Sleepietime.

Dags att gå i sängs, säger man så? Jag gör det :P haha. Jag börjar jobba vid kvart i nio imorgon, suck. Pengarna är goa, men jag är inte så jättetrött nu. Hoppas på att en film ska göra mig tröttare :) Det bli en riktig tjejfilm, som jag måste erkänna att jag älskar. MEAN GIRLS! :D Den slår många tjejfilmer faktiskt, tröttnar aldrig. Om jag kan alla repliker? Vad är det för fråga? Klart jag kan ;)
Nej är det bra för idag. Puss! <3

Såhär såg jag ut i fredags när "svärmor och svärfar" (höhö) var på besök :)

Inne på sista timmen.

Sitter här på jobbet och är inne på min sista timme. Ska bli så skönt att snart få komma hem. Vaknade imorse av att min kollega ringde och frågade om jag kunde ta hennes två sista timmar, klart jag kunde. Har altså jobbat från klockan 12 idag. Helt okej, med tanke på vädret. Varför sitta hemma och inte göra nått, när man kan få sig lite extra cash ;) haha.

När jag kommer hem ska jag gå igenom min garderob och se om jag inte kan skicka lite till rädda barnen eller nått. Det är bra att skänka kläder (som man ändå inte kommer använda) till barn och ungdomar i fattigare länder, eller hur? Dagens goda gärning, kanske?

Nej, måste få lite mer gjort innan stängning! Hörs! <3


Kanske hittar jag mina skor som jag köpte förra året? :)


Nya tag!

Dags att ta tag i bloggen och bloggandet. Jag vill blogga, men har inte haft tid eller ork för något sådant på senaste tiden. Nu känner jag att jag har börjat varva ner och vill blogga. I början kommer det nog gå lite segt, men jag ska se till att ge er minst ett inlägg om dan. Låter som en början, tycker jag :)

Denna bloggen hade jag för ett år sedan. Jag har nu rensat den och konstigt nog var det de allra första innläggen som fick stanna. Detta kommer bli bra.


Gammal bild som jag hittade i arkivet ;)


RSS 2.0 bloglovin